CapsulDry käyttökohteet

ETSIMME TESTIKOHTEIKSI PIENTALOTYÖMAITA

OLETKO RAKENTAMASSA JA HALUAT ILMAISEN BETONIVALUJEN KUIVAUKSEN – KYSY LISÄÄ

Sikkum CapsulDry käyttökohteet

CapsulDry käyttökohteet ovat hyvin monipuoliset. CapsulDry tuo tehokkuutta rakentamiseen. Menetelmää voidaan hyödyntää kaikissa kuivausta vaativissa kohteissa – uudiskohteissa, saneerauskohteissa, vesivahinkojen kuivauksessa, olosuhdehallinnassa ja ulkotyömailla.

Varmuutta uudis­rakentamisen kosteuden­hallintaan työmaille

Uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa CapsulDry käyttökohteet ovat hyvin monipuoliset. CapsulDry tehostaa työprosesseja, nopeuttaa kuivausvaihetta sekä varmistaa riittävän kuivumisen ja sitä kautta myös rakentamisen laadun. CapsulDry-kuivausmenetelmä sopii yhtä hyvin suurille rakennustyömaille kuin pientalokohteisiinkin.

Kun haluat varmistua, että rakenteet on turvallista pinnoittaa, valitse Sikkum CapsulDry. Varmistamme, että kuiva on varmasti kuivaa!

Työmaiden olosuhdehallinnassa CapsulDryn etähallinta- ja IoT-ominaisuudet helpottavat kuivumisen seurantaa ja säästävät työntekijöiden aikaa. Näin tiedetään tarkalleen, milloin rakenteet ovat riittävän kuivat.

Helppoutta olosuhde­hallintaan

CapsulDry sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi teollisuushalleissa, varastoissa ja muissa tiloissa, joissa tarvitaan jatkuvaa olosuhdehallintaa. Oikeanlaiset kosteusolosuhteet auttavat muun muassa pitämään korroosion kurissa, tasoittamaan vuodenaikojen aiheuttamia kosteuden vaihteluja ja varmistamaan ihanteelliset olosuhteet tuotannolle.

IoT-olosuhdeseurantaa voidaan hyödyntää tasaisten olosuhteiden varmistamiseksi. Kuivauksen tehoa voidaan sen perusteella säätää kulloinkin tarvittavalle tasolle.

Laatua ulkotyömaille

CapsulDryta voidaan hyödyntää myös ulko-olosuhteissa, kuten siltatyömailla. Sama tehokkuus saadaan käyttöön ulkonakin: kuivuminen tehostuu puolella ja olosuhdeseuranta onnistuu haluttaessa etänä IoT-antureiden ja pilvipalvelun avulla.

CapsulDry käyttökohteet:
Vahinko­saneerausten kuivaustyöt nopeasti

CapsulDry tehostaa vahinkosaneeraustyötä kahdella tavalla: Järjestelmä nopeuttaa varsinaiseen kuivaukseen kuluvaa aikaa. Lisäksi CapsulDry mahdollistaa työskentelyn kohteessa kuivauksen aikana, mikä nopeuttaa työmaiden läpivientiä merkittävästi.

CapsulDry on myös mahdollistaa kuivauspalvelun tarjoamisen ilman merkittäviä laiteinvestointeja. Voit hankkia kohteeseen joko pelkän CapsulDry-järjestelmän tai voimme hoitaa koko kuivauksen palveluna, jolloin oma väkenne voi keskittyä rakentamiseen.

Vähemmän odottelua linja­saneerauksissa

Linjasaneeraustyömaiden suurin aikasyöppö on kuivamisen odottaminen. CapsulDryn avulla kuivumista voidaan nopeuttaa ja uusien lattiavalujen tai kostuneiden rakenteiden kuivumista odottaessa voidaan työtä edistää samassa tilassa esim. seinäpintojen osalta. Tämä säästää merkittävästi aikaa koko taloyhtiön urakan mittakaavassa, kun ajansäästö alkaa kertautua useiden työvaiheiden osalta. Lisäksi urakan myynti on helpompaa, kun työ häiritsee asukkaita vähemmän aikaa. Koska Sikkum CapsulDry levyjen päällä voi kävellä, haitta kuivaustöistä vähenee merkittävästi. Rakennustöitä voidaan tehdä kuivauksen aikanakin.


Katso miten Sikkum CapsulDry levystön asennus tapahtuu