Markkinoiden tehokkain kuivausmenetelmä CapsulDry, on rakenteiden ainutlaatuinen uusi kuivaus- sekä olosuhdehallinta­menetelmä

Markkinoiden tehokkain kuivausmenetelmä parantaa rakennusalan tuottavuutta.

Rakennusalan tuottavuus ei ole parantunut 40 vuoteen – markkinoiden tehokkain kuivausmenetelmä tekee sen

Me toimme markkinoille Sikkum CapsulDry kuivausmenetelmän – joka on markkinnoiden tehokkain kuivausmenetelmä. Sikkum CapsulDry on ainutlaatuinen kuivaustekniikka, joka nopeuttaa betonirakenteiden kuivumista vähintään 50 % nykyisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa keskikokoisella kerrostalotyömaalla seuraavaa:

Markkinoiden tehokkain kuivausmenetelmä säästää luontoa

Rakenteiden kuivaamiseen kuluu paljon sähköä ja energiaa. Sikkum CapsulDry vähentää sähkönkulutusta ja CO2 päästöjä jopa 86 %. Miten?
Markkinoiden tehokkain kuivausmentelmä pienentää kuivattavaa ilmatilaa merkittävästi. Tämä tarkoittaa, ettei kuivaamiseen tarvita enää niin paljon sähköä kuluttavia kuivauslaitteita. Kun kuivauslaitteden määrä vähenee, myös sähkönkulutus ja hiilidioksiidi päästöt vähenevät merkittävästi.

Missiomme on parantaa rakennusalan hiilijalanjälkeä. Voimme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että meillä on vaikutusta ympäristöömme jossa asumme ja elämme.

Kuivauslevystö valmistetaan 100 % kierrätettävästä materiaalista.

Pienemmät investoinnit – tuottavuus parantuu

Tärkein tavoitteemme on kosteudenhallinta-alan modernisointi, ja siihen pyrkiäksemme olemme kehittäneet täysin uudentyyppisen tuotteen.

Nykyinen toimintamalli rakennusalalla on käyttää perinteisiä mittalaitteita ja menetelmiä, jotka aiheuttavat suuret henkilötyökustannukset ja joiden perusteella ei välttämättä saada rakenteiden todellisen kuivuuden todentamiseksi luotettavia mittaustuloksia. Perinteiset menetelmät eivät kuitenkaan tuo asiakkaille riittävästi lisäarvoa tai lisää toiminnan luotettavuutta.

Sikkum CapsulDry mahdollistaa liiketoimintamallin ja teknologian kehittämisen, jolloin yritykset voivat säästää henkilöstökustannuksissa, kasvattaa liiketoimintaansa voimakkaammin ja palvella samalla asiakkaita paremmin.

Sikkum CapsulDry vähentää myös laiteinvestointeja. Perinteisesti esimerkiksi 100 m2 kuivattavalle pinta-alalle tarvittaisiin suuri määrä kuivauslaitteita. Nyt saman pinta-alan kuivaamiseen tarvitaan vain 2-3 kuivauslaitetta, sekä CapsulDry levystö. Laiteinvestoinnin putoavat vähintään 25-50%.

Kuivauksen etäseuranta

Uudessa kuivausmenetelmässä nykyaikaisten lisätoimintojen hyödyntäminen on helppoa. Olemme panostaneet muun muassa etänä hallittavien mittalaiteratkaisuiden kehittämiseen, luotettavuuden varmistamiseen sekä raportoinnin läpinäkyvyyteen pilvipalvelun avulla.

Etäseuranta mahdollistaa kuivauksen oikea-aikaisen hallinnan. Rakenteita ei ole tarvetta enää ylikuivata. Etäseurannan avulla tiedät myös sen, mitkä laitteet sinulla on kussakin kohteessa.

Valitse sinäkin markkinoiden tehokkain kuivausmenetelmä – Sikkum CapsulDry!

Kiinnostuitko?

Kysy lisää:

Tomi Lindström
+358451378820